Cristel

Cristel werkt in haar eigen atelier in Best. Daar richt zij zich op (experimentele) grafiek, tekenen en gemengde technieken. 

Ze exposeerde de afgelopen jaren in het binnen- en buitenland op satelite Art Fairs in Miami (Art Basel) en New York (Frieze Art week), Bologna Childrens Bookfair en nam deel aan diverse groeps- en solo- exposities en (kunst)festivals te Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Best. Haar werk was te zien samen met o.a. werk van Rob Polak, Ger Lataster, Harrie Gerritz, Yoko Ono, Sol LeWitt en Willam Wegman.

In 2014 kwam haar eerste boek uit die ze in opdracht maakte. Ze verzorgde de productie, vormgeving en illustraties. Dit boek kreeg ook een Engelstalige vertaling en is toegevoegd aan de collectie van de Nederlandse Bibliotheek.

Haar werk is opgenomen in diverse (internationale) particuliere verzamelingen en het bekende Betsy Art Hotel Miami Beach.

Cristel illustreert voor het Vegan Magazine. Origineel Artwork, kaarten en posters worden ook verkocht via PlentyFood.nl en maakt werk in opdracht voor particulieren.